Categorie: Leden

Albert de Weerd overleden

Donderdag hebben wij bericht ontvangen van het overlijden van Albert de Weerd op 22 maart, hij is 75 jaar geworden.Albert was het laatste jaar lid van ‘t Caves in Wintelre… Lees verder »

Sjef van Sambeeck overleden

Wij hebben het droevige bericht ontvangen dat Sjef van Sambeeck, arbiter, en biljarter, 10 februari op 80 jarige leeftijd is overleden. Jaren was Sjef als arbiter voor ons district inzetbaar,… Lees verder »

Jos van Riet overleden

Heden hebben wij het droevige bericht ontvangen van het overlijden van Jos van Riet van vereniging Poedelvrees. Jos was binnen de vereniging de man waar alles om draaide. Hij was… Lees verder »

Jac Bierens overleden

Op 12 januari 2019 is Jac Bierens op 72 jarige leeftijd overleden. Jac heeft jaren gespeeld bij d,n Engel in Hapert. Jac speelde ook divisie wedstrijden op de matchtafel voor… Lees verder »

Jan van Poppel overleden

19 december 2018 is Jan van Poppel, jarenlang lid van Biljartvereniging Nooit Volleerd te Bergeijk, op 82 jarige leeftijd overleden. Wij wensen zijn familie veel sterkte.

Jan van Erp overleden.

Op 28 december 2018 is Jan van Erp, lid van Serio ’63, op 80 jarige leeftijd overleden. Jan was vanaf 1965 al lid van Serio ’63. Hij heeft tot 2013… Lees verder »

Bernard Verstraaten overleden

Op 7 januari 2019 is Bernard Verstraaten in de leeftijd van 73 jaar overleden. Hij is jaren jeugdleider geweest van district Eindhoven, later district Kempenland. Hij heeft zich altijd ingezet… Lees verder »

Ad van de Laar overleden

Op zondag 18 november is Ad van de Laar, Lid van Karper ’83, te Mierlo-Hout overleden. Ad heeft jaren als bestuurslid, in diverse functies binnen de vereniging, zijn steentje bijgedragen…. Lees verder »