Districts Finale Bandstoten-klein 3e klasse

      Reacties uitgeschakeld voor Districts Finale Bandstoten-klein 3e klasse

Willem Foudraine kampioen District Kempenland.

Vrijdag 23 februari begon de districtsfinale Bandstoten klein 3e klasse bij Karper ’83, in Café de Karper in Helmond. Na 2 speelronden stonden Willem Foudraine- Jean-Paul Pennings en Math van de Berg met 4 punten bovenaan.
Zaterdag met frisse moed weer verder en de partijen waren spannend, dat was te merken, want 2 partijen eindigden in gelijk spel, JP Pennings en Hans Kokken in partij 11 en Eduard Kennis en Jan Rijnen in partij 20 deelden de punten.
De nummer 1 wisselde op zaterdag, eerst was JP Pennings eerste, daarna Eduard Kennis.

 foto Patricia Donkers
v.l.n.r. Willem Foudraine (Kampioen), Math vd Berg, Jan Rijnen, Laurens van Hout
Eduard Kennis, Jean-Paul Pennings, Willem Klein, Hans Kokken.

Na 5 gespeelde ronden was de stand als volgt, 1.Eduard Kennis, 2.Willem Foudraine, 3. Willem Kleijn, 4. JP Pennings, 5. Jan Rijnen, 6. Laurens van Hout, 7. Math van de Berg en 8 Hans Kokken.
Dus op zondag de schouders er nog eens onder gezet.
Dat pakte goed uit, deze dag werd de kortste partij gespeeld door Willem Foudraine in 18 beurten met een moyenne van 3.05 en Eduard Kennis maakte de hoogste serie 20 caramboles.
Na het spelen van alle partijen was Willem Foudraine kampioen met 10 punten gevolgd door JP Pennings met 9 punten.
Leden van Karper ’83, onze districtsarbiter Jos van Tilborg vanaf deze plaats hartelijk bedankt voor jullie inzet. Patricia en Peter van Café de Karper bedankt voor de goede zorgen. Dit alles heeft er voor gezorgd, dat het toernooi gezellig en sportief is verlopen.

voor de volledige uitslag klik hier