NK Bandstoten klein 1e klasse en Hoofdklasse

      Reacties uitgeschakeld voor NK Bandstoten klein 1e klasse en Hoofdklasse

Van 7 t/m 9 juni worden de volgende NK’s gespeeld:

Bandstoten klein 1e klasse: organisatie Biljartvereniging de Driesprong, Plein-Zuid 12 in Aalten, aanvang op vrijdag 7 juni om 18.00 uur, zaterdag 8 en zondag 9 juni om 10.30 uur. Maikel Dijkmans (Dubac) is afgevaardigde van Kempenland.
Alle info van deze wedstrijden via deze link 

Bandstoten klein Hoofdklasse: organisatie ‘t Vrijthof Libre, Molenstraat 6 in Oirschot, aanvang op vrijdag 7 juni om 15.00 uur, op zaterdag 8 en zondag 9 juni om 10.30 uur, Johan Martens (B.D.L.) is afgevaardigde van Kempenland.
Alle info over deze finale via deze link 

Wij wensen beide spelers veel succes en een mooi en sportief weekend.