Het zelf verzetten van competitiewedstrijden in BiljartPoint

      Reacties uitgeschakeld voor Het zelf verzetten van competitiewedstrijden in BiljartPoint

Voorheen moest men  het verzetten van competitiewedstrijden laten uitvoeren door de competitieleider (Rinus Vorstenbosch). Vanaf nu is dat niet meer nodig. Elke teamleider of secretaris kan wedstrijden van zijn team / vereniging in BiljartPoint verzetten. Dat moet natuurlijk wel gebeuren in overleg met de tegenstander.  Als een wedstrijd wordt verzet krijgen alle betrokkenen een e-mail bevestiging van de wijziging. In het systeem is een beperking ingebouwd zodat men geen wedstrijden uit de 1e helft van de competitie kan verzetten naar de 2e helft van de competitie.

Voor het verzetten van een wedstrijd gaat men als volgt te werk. Na het inloggen in BiljartPoint kiest men  voor: “INVOEREN UITSLAG”. Daarna klikt men op de klasse waarin de wedstrijd wordt gespeeld. In het volgende scherm klikt men op het agendasymbool in de lijn van de te verzetten wedstrijd. Vul de nieuwe datum en eventueel nieuwe tijd in. Geef in het grote invul vak aan wie de wedstrijd heeft verzet en waarom. Lukt het niet, neem dan contact op met onze competitieleider: competitie@knbb-kempenland.nl