’s-Middags biljarten bevalt prima

      Reacties uitgeschakeld voor ’s-Middags biljarten bevalt prima

Op het ogenblik spelen we met 4 teams in de KNBB- District Kempenland Dagcompetitie. De teams zijn: Dubac 1, Dubac 2, Combi  en D’n Babbel. Het (libre) niveau van de spelers in deze competitie ligt ver uit elkaar, dat is echter geen enkel probleem. Het te maken aantal caramboles is volgens de tabellen van de KNBB gekoppeld aan de spelers. De betere spelers spelen geen kader of libre, maar over-band. Hierdoor heeft iedereen kans om te winnen en hoeft men niet te vrezen dat men een lange tijd op de stoel moet blijven zitten omdat er grote series gemaakt worden. De deelnemers aan de middagcompetitie zijn zeer tevreden over het spelen van de biljartwedstrijden in de middaguren. De verwachting is dat, in verband met de vergrijzing van de biljartsport, in de nabije toekomst steeds meer biljarters in de middaguren hun wedstrijden gaan spelen. Nu bestaat ook de mogelijkheid om als team aan te sluiten bij de huidige KNBB- Dagcompetitie. Wil je meer info, zend dan een e-mailtje naar voorzitter@knbb-kempenland.nl