Uitslag Gewestelijke finale bandstoten klein derde klasse.

Jordy Snijders Kampioen Bandstoten klein derde klasse.
In Café de Karper te Mierlo-Hout/Helmond is van 22 t/m 24 maart de Gewestelijke finale bandstoten derde klasse gespeeld. De deelnemers hebben er zeer spannende wedstrijden van gemaakt. Zondagmorgen waren er nog 4 kanshebbers. Jordy Snijders won zijn partij van Nico Smeets, waardoor deze terugviel. Cees van Loon won zijn partij van Frans van Neer en Ronaldo Kanen won van Peter Craenmehr. Door zijn overwinning kwam Jordy op 10 punten en moest hij zijn laatste partij winnen van Ronaldo Kanen, als Ronaldo won was hij n.l. kampioen op moyenne.

Ronaldo verloor echter deze partij en Cees van Loon won ook zijn laatste partij van Peter Craenmehr, waardoor Cees op de 2e plaats eindigde.

Jordy van harte gefeliciteerd met je Kampioenschap en veel succes op het NK in Westerhaar van 3 t/m 5 mei.

Voor het wedstrijdverloop klik hier

Alleen de uitslag klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *