Uitslag Gewestelijke Finale Bandstoten klein vijfde klasse.

      Reacties uitgeschakeld voor Uitslag Gewestelijke Finale Bandstoten klein vijfde klasse.

Van 8 t/m 10 februari is in Eijsden door vereniging Los Band st. Geertruid, de gewestelijke finale bandstoten klein vijfde klasse georganiseerd. Namens ons district hebben deelgenomen Maarten Smetsers (‘t Vrijthof Libre) en Bart Heezemans ( de Hangijzers) Beide heren waren in de districtswedstrijden reeds gepromoveerd naar de vierde klasse. Maarten Smetsers is dit weekend geëindigd op de eerste plaats en daarmee Kampioen van Gewest Zuid Nederland 2 met bijna het maximaal te behalen aantal punten. Maarten had 13 punten en een moyenne van 1.12, Bart Heezemans heeft op de vierde plaats beslag gelegd met 6 punten en een moyenne van 0.90.

Heren van hart gefeliciteerd met het behaalde succes.

Maarten veel succes op het NK dat van 8 t/m 10 maart wordt gehouden in Leusden bij vereniging BV ’75

Voor de uitslag van dit kampioenschap klik hier