Uitslag Districtsfinale Libre klein vierde klasse

      Geen reacties op Uitslag Districtsfinale Libre klein vierde klasse

Bij La Carambole ’54 is van 9 t/m 11 november de districtsfinale Libre klein vierde klasse gespeeld. De eerste partijen gingen vrij vlot, Tineke van Hoof (de Zwaan) speelde haar eerste partij in 23 beurten, dat was tot zondag de kortste partij, Ben Hermans (Combi ’95) maakte op zaterdag de hoogste serie van 16, ook dit was tot zondag de hoogste serie. Op zondag maakte Trees van der Heijden (Steeds Beter/ de Gouden Leeuw) in de partij tegen Ben Hermans een serie van 18, dit was de hoogste serie van het toernooi. in de wedstrijd tegen Ad Lathouwers (Steeds Beter/de Gouden Leeuw) speelde Cordy Sanders (BvD) de kortste partij van het toernooi n.l. 19 beurten. Bertus Broers (Ambiani) was de enige die Cordy Sanders een partij afsnoepte hij won met 55 tegen 54 caramboles. Maarten van Gompel (de Koster) en Henk Grotenhuis (de Mert) hadden een minder weekend, Maarten won van Trees en Henk won op zondag de wedstrijd van Maarten. Het was een goed toernooi, Wij danken de locatie, de vereniging van La Carambole ’54  en de arbiters voor de goede zorgen en hun inzet.

 

staand v.l.n.r. Henk Grotenhuis, Tineke van Hoof, Ben Hermans, Ad Lathouwers, Bertus Broers. voorop v.l.n.r. Naarten van Gompel, Kampioen Cordy Sanders, Trees van der Heijden.

Cordy Sanders is Kampioen geworden van het district en gaat samen met Bertus Broers naar het Gewest van 30 november t/m 2 december in Tegelen bij BC Tegelen.

Cordy hartelijk gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap

Voor de volledige uitslag van dit toernooi klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *