Uitslag Gewestelijke finale Driebanden klein tweede klasse.

      Reacties uitgeschakeld voor Uitslag Gewestelijke finale Driebanden klein tweede klasse.

Van 2 t/m 4 november speelden namens ons district Willem Foudraine (de Kraanvogel) en Jan van der Steen (Karper ’83) de Gewestelijke finale Driebanden klein 2e klasse in Meterik bij Õs Kruuspunt. Het waren spannende wedstrijden waarbij op vrijdag Jan van der Steen beide partijen won en Willem Foudraine beide partijen verloor. Op zondag toen de laatste wedstrijd was gespeeld stond Willem Foudraine op de eerste plaats en Jan van der Steen op de tweede, beide met 10 punten, Willem Foudraine met een moyenne van 0.550 (hij was in de voorronde al gepromoveerd) en Jan van der Steen met een moyenne van 0.533. Het was dus een close finish.

v.l.n.r.
Willem Foudraine,
Jan van der Steen.
foto: Sjannie Vorstenbosch

Voor de volledige uitslag van dit toernooi klik hier