Frans Rooijakkers, Districtskampioen Bandstoten klein 2e klasse

      Reacties uitgeschakeld voor Frans Rooijakkers, Districtskampioen Bandstoten klein 2e klasse

Op 19 en 20 maart is bij de Karper in Mierlo-Hout (Helmond) de districtsfinale Bandstoten klein 2e klasse gespeeld. Vanaf dag 1 was het spannend met met na 2 ronden John van Grinsven 4 punten, Frans Rooijakkers 3 punten, Cordy Sanders, Jan Ras en Maarten Smetsers elk 2 punten en Marco Vogels 1 punt. Na de 3e ronde was de stand: Frans Rooijakkers 5 punten, John van Grinsven 4, Marco Vogels 3 en de rest nog op 2 punten. Op zondagmorgen begonnen de wedstrijden mede door de F1 en de topper Ajax-Feyenoord, om 10 uur. Ronde 5 werd als 1e  gespeeld, daarin was de  partij van Frans Rooijakkers en Cordy Sanders zeer spannend en ook nog de langste partij van deze finale die na 45 beurten eindigde in winst voor Frans Rooijakkers  en op 1 carambole verlies voor Cordy Sanders.
In de laatste ronde waren de partijen met 21 – 33 en 31 beurten snel gegaan, Marco Vogels won in 21 beurten van Maarten Smetsers, Cor Sanders won in 33 beurten van Jan Ras en Frans Rooijakkers won in 31 beurten van John van Grinsven, die de laatste ronde begon met 6 punten en Frans Rooijakkers met 7 punten.
De eindstand: 1 Frans Rooijakkers met 9 punten (ongeslagen Kampioen)
2 Marco Vogels met 7 punten, 3 John van Grinsven 6 punten, Cordy Sanders 4 punten, Jan Ras en Maarten Smetsers 2 punten.
Marco Vogels en Cordy Sanders hadden beiden de kortste partij in 21 beurten.
Marco Vogels had ook de hoogste serie van 14 van dit toernooi en is gepromoveerd naar de 1e klasse.

Heren van harte gefeliciteerd met  het  behaalde resultaat. 
Helaas is er dit seizoen geen vervolgwedstrijd in het Gewest.