Toon van Boxem Nederlands Kampioen

      Reacties uitgeschakeld voor Toon van Boxem Nederlands Kampioen

Nederlands Kampioenschap Bandstoten klein vijfde klasse.

Van 2 t/m 4 maart is in Bergen op Zoom bij Café Pondorosa het NK Bandstoten 5e klasse gespeeld. Namens ons district was Toon van Boxem afgevaardigd als Gewestelijk kampioen. Op vrijdag begon Toon goed door zijn partij te winnen in 15 beurten. Ook de tweede partij van de avond werd gewonnen nu in 21 beurten. Op zaterdag werden de derde en vierde ronde eveneens door Toon gewonnen. In de vijfde ronde verloor hij zijn partij op 2 caramboles. De zondag begon niet zo goed, want Toon verloor zijn eerste partij, maar in de finale partij was hij weer helemaal bij de les en in 16 beurten werd Jan-Jurrien Jongman verslagen. 
het was een zeer spannend NK met 3 deelnemers die op drie punten eindigden en waarvan Toon met 1.48 het beste moyenne had.

Toon, hartelijk gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap en je promotie naar de vierde klasse bandstoten.
 
Voor de volledige uitslag van dit klik hier