Uitslag DF Bandstoten klein vijfde klasse

      Reacties uitgeschakeld voor Uitslag DF Bandstoten klein vijfde klasse

Van 18 t/m 20 januari was Bar ‘t Hangijzer in Bladel, het strijdtoneel voor de finale Bandstoten klein vijfde klasse. De organisatie, weer in de vertrouwde handen van de leden van de Hangijzers, onder aanvoering van Frans Veron. Het toernooi verliep naar wens en met de goede zorgen van Sjannie bleef iedereen goed bij de les. Na 7 partijen waarbij verschillende partijen zeer spannend waren, vooral de laatste wedstrijd tussen Bart Rombouts en Bart Heezemans, is de kampioen bekend. Ad van Mol, die namens het district de prijsuitreiking verzorgde mocht de Kampioensmedaille aan Bart Heezemans uitreiken.,

Bart van harte gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap.

v.l.n.r.  Bart Rombouts (2e), Bart Heezemans (kampioen) Maarten Smetsers (3e).
foto Ad van Mol

Voor de volledige uitslag van dit toernooi klik hier

Voetnoot: Bertus Broers is op grond van zijn getoonde spel, door het bestuur van district Kempenland, doorgeschoven naar de 4e klas met een moyenne van 1.06

Wij wensen Bart Heezemans en Bart Rombouts veel succes tijdens de Gewestelijke finale.