Uitslag libre klein derde klasse

      Reacties uitgeschakeld voor Uitslag libre klein derde klasse

Op donderdag 3 januari de eerste finale dag in 2019. Bij de Kraanvogel starten de wedstrijden om het distritcs kampioenschap Libre klein derde klasse. Op zaterdag 5 en zondag 6 januari volgen de beide laatste dagen met nog 5 wedstrijden. Op zondag, als de laatste ronde begint, is het spannend, want er zijn 4 spelers met 8 punten. Jan Baselmans (met het beste moyenne), Jos van Haren, Hans Smetsers en Hans van Roosmalen. Als alle wedstrijden zijn gespeeld is Jan Baselmans de nieuwe kampioen van district Kempenland in deze klasse.

van links naar rechts  Jos van Haren, Jan Baselmans (kampioen) Hans Smetsers  
foto. Marcel Burzacca

Jan van harte gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap.

Voor de volledige uitslag van dit toernooi klik hier