Ad van de Laar overleden

      1 reactie op Ad van de Laar overleden

Op zondag 18 november is Ad van de Laar, Lid van Karper ’83, te Mierlo-Hout overleden. Ad heeft jaren als bestuurslid, in diverse functies binnen de vereniging, zijn steentje bijgedragen. Ook als biljarter is Ad bekend als iemand die altijd het beste wilde.  Voor de vereniging stond hij altijd klaar, had een luisterend oor maar ook oplossingen voor problemen en altijd tijd voor een grapje en een glaasje.  Ad is 59 jaar geworden. Wij zullen hem verschrikkelijk missen.

Ad van de Laar

Op zaterdag 24 november nemen wij afscheid van Ad om 14.00 uur in de aula van crematorium Heeze, Somerenseweg 120 te Heeze.

Wij wensen zijn familie veel sterkte in deze zware tijd.

1 thought on “Ad van de Laar overleden

Gesloten voor reacties.