Nieuw seizoen biljarten

      Geen reacties op Nieuw seizoen biljarten

Wij zijn gestart met het nieuwe seizoen. Iedereen is met frisse moed aan zijn/haar PK en/of competitie begonnen. De eerste wedstrijden zijn weer gespeeld. Deze zijn net als vorig seizoen te volgen via deze link https://biljartprof.nl/ kies gewest 4 en district 54 en je kunt alle wedstrijden volgen. PK wedstrijden die gespeeld zijn vind je terug onder PK sorteren op: “alles laag hoog” klik je op ranglijst bij een bepaalde klasse zie je de totaal uitslagen.

Verder kun je op deze website per dag (onder vandaag) zien welke wedstrijden worden gespeeld zowel in PK als competitie.

Veel succes met biljarten en het kijken op Biljartprof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *