Jack Gardeniers overleden

      2 Reacties op Jack Gardeniers overleden

Op 9 augustus 2018 is Jack Gardeniers, oud speler in de C1 klasse van JB Fashion, de Koikarpers en BV Mierlo, een dag voor zijn 58e verjaardag, overleden. Jack had de ziekte va Parkinson en geloofde er in dat hij hiervan kon genezen. Ook heeft hij nog jaren de biljartsport beoefend al werd dit steeds moeilijker i.v.m. zijn ziekte. Hierdoor had hij geen controle meer over zijn bewegingen, maar hij bleef volhouden al haalde hij helaas zijn oude niveau niet meer. Biljarten was zijn lust en leven. Wij hopen dat hij zijn rust heeft gevonden en wensen zijn familie veel sterkte met het verwerken van dit verlies. Hieronder vindt u de rouwkaart:

                                Herinner mij
                               
niet in sombere dagen
                                Herinner mij
                                in de stralende zon
                                Herinner mij
                                hoe ik was, toen ik nog alles kon

Met grote schok en intens verdriet geven wij kennis van het overlijden van onze vader, schoonvader en broer. Geleefd als een strijder, gestorven als een strijder. Hij gaf nooit op maar zijn cirkel is nu rond.
              Jacobus Johannes Hubertus Hendricus Gardeniers
                                                 Jack
Helmond, 10 augustus 1960                                 † Helmond, 9 augustus 2018
                                                                             Daniëlle
                                                                            Sharlon en René
                                                                            Marianne en Bob

Correspondentieadres:
Sandwyck 20
3452 LE Vleuten

Jack is overgebracht naar het uitvaartcentrum van coöperatie DELA, Meanderlaan 1 te Helmond, alwaar gelegenheid is tot condoleren op woensdag 15 augustus van 17.45 tot 18.15 uur.

De crematieplechtigheid vindt plaats op donderdag 16 augustus om 12.00 uur in de aula van

crematorium Westerveld, Duin en Kruidbergerweg 2-6 te Driehuis.Na de plechtigheid is er gelegenheid tot condoleren van de familie en herinneringen aan Jack met
elkaar te delen.
Als u een kleine bijdrage kunt missen, er staat bij de condoleance en de crematieplechtigheid een
collectebus voor Stichting ParkinsonFonds. Papa heeft er altijd in geloofd dat hij ooit kon genezen
van zijn ziekte.

 

2 thoughts on “Jack Gardeniers overleden

  1. Mandiau Luc

    Beste Jack. Ik leerde jou kennen ergens in 2006 denk ik. We gingen samen een avontuur tegemoet om in het C1 wereldje de competitie aan te gaan met nog andere fijne vrienden onder de naam van JB Fashion. Ik leerde je kennen als een bijzonder gedreven man. Je was ook ziek maar dat hield je niet tegen om er vol voor te gaan voor hetgeen waar je voor stond. De wijze woorden van jou zal ik nooit vergeten. En als er iets niet goed was wist je het ook te brengen op een manier die alleen maar respect afdwong. Je zei mij ooit dat je naar mij opkeek hoe ik aan het biljart stond. Wel beste vriend, ik keek naar je op hoe je als mens was, als biljartvriend… Ik herinner mij nog heel goed de foto die werd genomen van de Koikarpers bij de oprichting ervan. Ons nieuwe uniform en de foto in jouw tuin. Wat was je trots. Wat waren wij allen trots. Ik kijk terug op onze tijd samen vol bewondering. Ik kan jouw dochters niet genoeg zeggen hoe fier ze mogen zijn op en vader zoals jij… Vaar wel beste vriend, op je laatste reis…

  2. Sharlon Gardeniers

    Bedankt voor het plaatsen van dit bericht en de mooie woorden. Tevens voor de steunbetuigingen die wij hebben mogen ontvangen vanuit de biljartwereld.

    Groetjes Sharlon Gardeniers

Gesloten voor reacties.