Biljartvereniging D’n Babbel verliest icoon

      Reacties uitgeschakeld voor Biljartvereniging D’n Babbel verliest icoon

Op zondagmorgen 15 januari is op 79 jarige leeftijd Gerrit van den Hurk, lid van Biljartvereniging D’n Babbel, overleden. Gerrit was 30 jaar een bijzonder gewaardeerd lid van onze biljartvereniging. Door zijn verdiensten voor de club is hij enkele jaren geleden benoemd tot erelid. Gerrit vond driebanden het mooiste om te spelen. In het libre troffen zijn tegenstanders een geduchte tegenstanders als de ‘deur’ werd dichtgegooid met een paar 3-bandertjes. Dan zag en hoorde je Gerrit gniffelen. Wij bedanken Gerrit voor alles wat hij deed voor Biljartvereniging D’n Babbel en wensen de familie van den Hurk heel veel sterkte bij dit dierbare verlies. 

Klik op onderstaande link voor het inzien van de rouwkaart.