Teamleiders en secretarissen overleg

      Reacties uitgeschakeld voor Teamleiders en secretarissen overleg

Op maandag 20 juni houden we een overleg in District Kempenland waarbij de secretarissen en teamleiders worden uitgenodigd. Tijdens deze avond blikken we terug op het huidige, bijna afgelopen, seizoen en kijken we vooruit naar het biljartseizoen 2022-2023. Aan de orde komen in ieder geval: het uitreiken van de prijzen van de teamcompetities; het bespreken van de resultaten van de enquête voor het spelen met intervallen of vaste aantallen bij PK’s; de reglementswijzigingen voor zowel competitie als PK’s; het gebruik van nieuwe (andere) software voor zowel competitie als PK’s; de indeling van de teams in de competitie; de PK- speelkalender van 2022-2023; het spelen in de dagcompetitie. De locatie van het overleg is nog niet bekend. Binnenkort ontvangen de betrokkenen een uitnodiging met hierop de nadere gegevens voor dit overleg.