Kerstwens 2021

      Reacties uitgeschakeld voor Kerstwens 2021

Beste lezer,

Helaas kunnen we gedurende een tijdje onze geliefde biljartsport weer niet beoefenen. Net zoals vorig jaar zijn de Corona-maatregelen dusdanig dat we helaas weer moeten spreken van een biljartseizoen met voortgangsstrubbelingen. Laten we hopen dat het dit jaar voor het laatst is dat we door Corona de keu een tijdje niet kunnen gebruiken. Ondanks alle Corona-malheur kunnen we hopelijk wel genieten van een paar mooie kerstdagen. Het kerstfeest is een feest van licht en warmte. De kerstversieringen, lampjes  en kaarsjes geeft de mens een behaaglijk gevoel. Laten we proberen om hier kracht uit te putten die we samen zo hard nodig hebben. Het bestuur van District Kempenland wenst u zalige kerstdagen en een fijne jaarwisseling.