KNBB-besluit inzake Corona (V-211113)

      Geen reacties op KNBB-besluit inzake Corona (V-211113)

Competities, zowel met teams als individueel (PK’s), waarvan alle wedstrijden zonder uitzondering overdag worden gespeeld, mogen vooralsnog doorgaan. Zonder publiek. Bijvoorbeeld dagbiljart, topteamcompetitie.

Alle competities, met teams en individueel (PK’s), waarvan de wedstrijden zowel ’s avonds als overdag worden gespeeld, worden met onmiddellijke ingang stopgezet. Voor de duur van de overheidsmaatregelen, voorlopig drie weken.

Om geen ongelijkheid en een chaos in standen te creëren, geldt de maatregel voor alle soorten lokaliteiten.

In de loop van de komende week zullen we inventariseren, of en in hoeverre de nationale en gewestelijke wedstrijdkalenders aangepast kunnen worden, zodat voor de districten extra ruimte wordt geschapen om hun wedstrijdkalenders aan te passen.

Zodra de overheid de maatregelen wijzigt, zullen wij ons beleid er weer op aanpassen.

Laat ieder zich er van bewust zijn, dat de overheid het toegangsbeleid zal gaan aanscherpen en dat toegang wellicht nog uitsluitend mogelijk wordt voor wie volledig gevaccineerd of genezen is van corona.

Namens het bestuur van de KNBB vereniging Carambole, Piet Verhaar, voorzitter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *