Hans Verhorevoort, van Biljart vereniging den Hoek, overleden

      Reacties uitgeschakeld voor Hans Verhorevoort, van Biljart vereniging den Hoek, overleden

 

Geheel onverwacht is op dinsdag 11 mei 2021 Hans Verhorevoort overleden. De geboren Tilburger leerde
vanaf 1983 Hooge Mierde kennen, nadat hij drie jaar eerder een tandartspraktijk in Reusel was begonnen. Gaandeweg leerde hij niet alleen Hooge Mierde kennen, maar Hooge Mierde ook hem.

In 37 jaar tijd bouwde hij een praktijk op waarin patiënten zich altijd op hun gemak konden voelen. Altijd tijd voor een praatje, zingend en fluitend, waardoor de behandeling altijd net wat prettiger verliep.
Bij zijn pensionering in 2017, bekende hij nog dat tandheelkunde ooit zijn tweede keus was omdat fysiotherapie hem leuker leek. Maar na zijn keuze voor dit vak ging hij er vol voor en op het hoogtepunt had hij een praktijk met zo’n vijfduizend patiënten.

Ook buiten zijn werk, zoals bij de biljartvereniging Den Hoek waar hij driebanden speelde, genoten ze elke week van zijn opgewekte inbreng. Voor zijn vrouw en kinderen was het nooit een verrassing als hij drie uur wegbleef als hij een brood ging kopen of de hond uitliet. ,,Hij kende zo veel mensen en buurtte graag met iedereen die hij tegenkwam”, vertelt zijn vrouw Marij.

Zijn drie kinderen zijn hem dankbaar voor de wereld die hij hen liet ontdekken. Van de reizen naar andere landen, tot de passie voor muziek en sporten die ze beoefenen.

Het einde van zijn leven kwam echter erg plotseling en te vroeg, op een moment dat hij alleen thuis was. Hans Verhorevoort werd 69 jaar en laat naast zijn vrouw en drie kinderen ook vier kleinzonen na.