Biljartevenement Merwestein 2021 afgelast

      Reacties uitgeschakeld voor Biljartevenement Merwestein 2021 afgelast

Nieuwegein, 22 april 2021

Onderwerp: Biljartevenement Merwestein 2021

Aan: Alle besturen van de gewesten en districten van KVC.

Beste bestuursleden,

Gezien de laatste ontwikkelingen ten aanzien van het coronavirus, heeft het bestuur besloten om het evenement in Merwestein niet door te laten gaan. Er zijn dagelijks nog vele besmettingen en een aantal beperkingen blijven van kracht. Zoals het er nu uitziet zal er een negatieve coronatest moeten worden overlegd en mogen er maar een beperkt aantal spelers in de hal. Er zal waarschijnlijk zonder publiek worden gespeeld en of de horeca in Merwestein open mag is nog steeds de vraag. Al deze zaken hebben geleid tot onze beslissing.

Wij hopen dat u hiervoor begrip op kunt brengen en vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet, namens het bestuur van KVC en de WCB,

Piet Verschure,

Portefeuillehouder Breedtesport KVC