Het biljartseizoen 2020-2021 is beëindigd

      Reacties uitgeschakeld voor Het biljartseizoen 2020-2021 is beëindigd

Gezien de aanhoudende Coronaperikelen, waarvan het einde nog niet in zicht is, hebben we besloten om het biljartseizoen te beëindigen. De Coronamaatregelen voor de horeca blijven dusdanig streng en lang aanhouden dat we geen mogelijkheden meer zien om de competitie en/of PK’s in dit seizoen nog te hervatten. Het is heel erg jammer, maar helaas, het is niet anders. Wat mogelijk wel doorgaat is het landelijk Biljart Evenement dat KVC wil organiseren in juni. Het besluit of dat doorgaat wordt genomen op 1 mei. We hebben besloten dat dan de meest recente districtskampioenen van alle klassen mogen gaan deelnemen. Als de kampioen niet wil deelnemen mag de als 2e geëindigde speler (enz.) deelnemen. In de Nieuwsbrief van maart, die alle verenigingssecretarissen hebben ontvangen, staat een en ander geschreven over het evenement. Hopelijk kunnen we na de zomervakantie weer beginnen met het biljarten en kunnen we dan een heel seizoen lang, zonder Coronastrubbelingen, genieten van onze mooie hobby.

Ad van Mol (voorzitter district Kempenland)