Wat kunnen we nog maken van dit biljartseizoen?

      Reacties uitgeschakeld voor Wat kunnen we nog maken van dit biljartseizoen?

Gisteren (14 januari) hebben we met het district bestuur online van gedachten gewisseld over deze vraag. In de recentelijk verschenen nieuwsbrief hebben we al een artikel gewijd aan de eventuele mogelijkheden. Met het voortschrijdend inzicht, vooral gebaseerd op de regeringspersconferenties, kunnen we steeds iets verder in de toekomst kijken. Een ding staat vast, het moment dat we weer kunnen biljarten komt met de dag dichterbij. De vraag blijft natuurlijk hoeveel dagen moeten we nog van het meetlint knippen voordat het zover is. Kijkend in de wat nevelige glazenbol hebben we een paar go- no go datums vastgeprikt. Onze hoop is gevestigd om weer te kunnen starten in maart of uiterlijk april. We kunnen dan biljarten met een doorloop tot uiterlijk de 1e week van juli. Na afloop van de huidige lockdown (half februari) krijgen verenigingen en spelers nader bericht. Blijf gezond en houd moed, het district bestuur.