Info over afgelastingen en een mogelijk biljartevenement in juni

      Reacties uitgeschakeld voor Info over afgelastingen en een mogelijk biljartevenement in juni

Op de, online gehouden, Algemene Ledenvergadering van KVC van 19 december jl. zijn een aantal mededelingen gedaan over de Landscompetitie en de persoonlijke kampioenschappen. In onderstaande brief wordt een en ander nog eens uitgelegd. De secretarissen van alle biljartverengingen van ons district Kempenland hebben de brief per e-mail ontvangen. Wij (districtsbestuur) gaan ons binnenkort intern en daarna met de verenigingen buigen over de mogelijkheden die we hebben om deelnemers aan het betreffende evenement te kunnen selecteren. Het doorgaan van het evenement is in verband met de Corona perikelen niet zeker.

Voor het openen van de brief, klik hier