Info van de KNBB

      Reacties uitgeschakeld voor Info van de KNBB

Steeds meer biljartclubs melden niet-competitie spelende leden aan, help ook mee!
Het was jarenlang een groot probleem voor de KNBB: relatief veel biljartclubs die alleen hun competitie spelende leden aanmeldden als lid van de KNBB, maar de overige spelers niet. Inmiddels lijkt er sprake van een trend dat steeds meer biljartclubs ook hun niet-competitie spelende leden aanmelden als lid. Op KNBB.nl delen we uitgebreide artikelen over vier prominente clubs waar dit onlangs is gebeurd: het biljartbolwerk Horna uit Hoorn, het op jeugd gerichte BV Acquit uit Woerden, het gloednieuwe Buurt- en Biljartcentrum Castricum en één van de snelst groeiende verenigingen van ons land, ’t Ivoor uit Boxtel. Deze verenigingen geven het goede voorbeeld en roepen anderen dit voorbeeld te volgen. Hoe meer clubs dit doen hoe meer we met elkaar het verschil kunnen maken. Zie https://www.knbb.nl/nieuws/steeds-meer-biljartclubs-melden-nietcompetitie-spelende-leden-aan

KNBB Vereniging Carambole (KVC) heeft een speciale actie om de verenigingen die hun niet‐competitie spelende leden nog dienen aan te melden. tegemoet te komen. KVC geeft een “welkomstkorting” van 50% op die toch al lage contributie, en per lid betaalt u dan slechts €2.50 i.p.v. €5. Dit geldt voor de periode van 1 augustus 2020 t/m 1 mei 2021, het eerste lidmaatschapsjaar dus. Aanmelden bij de secretaris van jouw biljartclub.

Tijd voor Krijt
Eerder hebben wij u bericht over het maatschappelijke project Tijd voor Krijt waarvoor we zelfs verrast werden met een werkbezoek van de Koning. Helaas kunnen de geplande Tijd voor Krijt-activiteiten door de sluiting niet plaatsvinden maar wel leuk om met u te delen is dat we vanaf heden een eigen Tijd voor Krijt bestelwagen hebben die volgend jaar ingezet gaat worden voor het leveren van de tafelbiljarts voor de verschillende deelnemende sportkantines en buurthuizen. Meer informatie over Tijd voor Krijt zie www.tijdvoorkrijt.nl