In Memoriam Greet Popken

      Reacties uitgeschakeld voor In Memoriam Greet Popken

Op 20 november is Greet Popken, arbiter coördinator van mei 2009 tot juni 2016 van ons district, helaas overleden. Ze is 72 jaar geworden. De laatste jaren waren niet gemakkelijk voor Greet door lichamelijke ongemakken.

In de jaren dat zij arbiter coördinator was, heeft zij met hart en ziel deze opgave vervuld. Onder haar leiding zijn diverse nieuwe arbiters in het district opgeleid. Zij was ook heel vaak aanwezig bij diverse finales en landelijke PK en teamwedstrijden.

De arbiters van ons district konden altijd bij haar terecht als er iets geregeld moest worden. Maakt niet uit of het voor het wijzigen van wedstrijden of andere zaken was. Ze had voor iedereen een luisterend oor.

Voor haar club Dubac in Duizel stond zij altijd klaar. Voor het organiseren of begeleiden van wedstrijden, op Greet kon je rekenen.
Het laatste jaar was Greet actief als vaste schrijfster bij team Burgmans Biljarts, dat uitkomt in de 1e Divisie, Poule 2

Greet rust zacht.

Wij wensen haar familie, vrienden, kennissen en leden van biljartvereniging Dubac veel sterkte in deze moeilijk tijd.