Update biljarten in het kader van Corona-bestrijding (V 21-11-2020)

 

Algemeen 
In verband met de vigerende overheidsmaatregelen (van 17 november jl.) heeft het KVC- bestuur besloten om alle individuele en teamwedstrijden op te schorten tot tenminste 1 januari 2021Dat betekent dat in KNBB District Kempenland geen biljartwedstrijden (competitie en PK) tot nader bericht worden gespeeld. In een later stadium wordt bezien wanneer en hoe we de wedstrijden kunnen hervatten en of we de uitgevallen competitie- en PK-wedstrijden kunnen spelen.

Welke biljartaccommodaties mogen sinds 17 november wel en niet open
Het is toegestaan om in sportaccommodaties te biljarten. Uiteraard binnen de gestelde regels zoals geen wedstrijden, 1,5 meter afstand, maximaal aantal personen, niet serveren e.d. Omdat de KNBB nogal wat vragen hierover krijgt en er zoveel verschillende type accommodaties zijn heeft de KNBB in het overzicht van veel gestelde vragen meer verduidelijking opgenomen. Zie https://www.knbb.nl/nieuws/veelgestelde-vragen-nav-corona-maatregelen . Wij raden lokaalhouders, uitbaters, beheerders aan om in gesprek met de gemeente te gaan. En samen met hen na te gaan welke (on)mogelijkheden er zijn. Georganiseerde wedstrijden mogen niet maar er mag naast recreatief spelen wel onderlinge potjes gepeeld worden in sportaccommodaties.

Voor zowel competitie als PK’s geldt: volg de nieuwste ontwikkelingen via onze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *