Maarten van Gompel districtskampioen Driebanden klein tweede klasse

      Reacties uitgeschakeld voor Maarten van Gompel districtskampioen Driebanden klein tweede klasse

Het laatste weekend voor de sluiting van de horeca is bij Graver in Valkenswaard de finale Driebanden klein tweede klasse gespeeld. De spelers startten op vrijdag 8 oktober 2020 om 18.30 uur. Er werd gespeeld op 4 tafels, onder de leiding van biljartvereniging HAS, die voor deze finale ook de arbiters leverden. Vrijdag konden zo 2 ronden gespeeld worden. Op zaterdag werd om 11.00 uur gestart met de eerste van drie ronden, op zondag om 13.00 uur met de laatste 2 ronden. Het was voor de spelers goed georganiseerd. Na drie dagen was de kampioen bekend Maarten van Gompel (de Koster) werd districtskampioen gevolgd door Jan Ras (Bellevue) en Patrick van Montfort (Steeds Beter/de Gouden Leeuw). 
Maarten en Jan gaan ons district vertegenwoordigen  op het gewest van 27 t/m 29 november bij ABC ‘t Topke in Siebengewald.

Maarten van harte gefeliciteerd met je overwinning.

Voor de volledige uitslag van dit toernooi ga naar PK – PK/uitslagen en standen elders op deze site.