Boris Hubers Districtskampioen 2020-2021 Libre klein vierde klasse

      Reacties uitgeschakeld voor Boris Hubers Districtskampioen 2020-2021 Libre klein vierde klasse

Op 2 oktober werd al vroeg begonnen met de finale Libre klein vierde klas. Door het corona virus moesten de cafés om 22.00 uur sluiten. Deze finale werd gehouden bij ‘t Hangijzer in Bladel. Frans Veron zelf speler, maar ook wedstrijdleider van dienst heeft samen met zijn vereniging en onze districtsarbiters, alles in goede banen geleid. De spelers hielden rekening met de vroege sluiting.  Om 21.00 uur was 1,5 ronde gespeeld, op zaterdag drie ronden en op zondag nog 2,5 ronde. De wedstrijden waren spannend en de koppositie werd door Mariska Pelle (Mixx Libre) lang ingenomen, op zondag werd de spanning teveel en kon Boris Hubers (‘t Vrijthof Libre) de koppositie overnemen. Noud van de Ven (‘t Vrijthof Libre) werd derde.
De Gewestelijke finale waar Boris en Mariska aan deelnemen, wordt gespeeld van  8 t/m 10 januari bij ABC ‘t Topke in Siebengewald.

Boris van harte gefeliciteerd met je overwinning.

Kampioen Boris Hubers in actie


Boris en Mariska veel succes op het gewest.

Voor de volledige uitslag van dit toernooi ga naar PK – PK/uitslagen en standen elders op deze site.