Dagcompetitie Libre KNBB-District Kempenland gaat van start

      Reacties uitgeschakeld voor Dagcompetitie Libre KNBB-District Kempenland gaat van start

Ondanks dat maar 4 teams zich hebben ingeschreven voor de libre-dagcompetitie gaat deze competitie bij het begin van het nieuwe biljartseizoen (2020-2021) van start. Dat heeft het bestuur in de laatst gehouden bestuursvergadering (13 juli 2020) besloten. Tot aan de winterstop spelen de teams een dubbele competitieronde. Dat betekent dat alle teams 6 wedstrijden spelen. Er zal dus niet iedere week worden gespeeld.  Na de mid-interval gaan we verder met de competitie met mogelijk weer een dubbele ronde (alle teams 6 wedstrijden). Echter als in de mid-interval meer teams zich hebben aangemeld, beginnen we een nieuwe competitie. Het hoogstgeplaatste team aan het einde van de districtscompetitie mag gaan deelnemen aan de gewestelijke ronde.