Dagcompetitie Libre KNBB-District Kempenland gaat van start

Ondanks dat maar 4 teams zich hebben ingeschreven voor de libre-dagcompetitie gaat deze competitie bij het begin van het nieuwe biljartseizoen (2020-2021) van start. Dat heeft het bestuur in de laatst gehouden bestuursvergadering (13 juli 2020) besloten. Tot aan de winterstop spelen de teams een dubbele competitieronde. Dat betekent dat alle teams 6 wedstrijden spelen. Er zal dus niet iedere week worden gespeeld.  Na de mid-interval gaan we verder met de competitie met mogelijk weer een dubbele ronde (alle teams 6 wedstrijden). Echter als in de mid-interval meer teams zich hebben aangemeld, beginnen we een nieuwe competitie. Het hoogstgeplaatste team aan het einde van de districtscompetitie mag gaan deelnemen aan de gewestelijke ronde.

1 gedachte over “Dagcompetitie Libre KNBB-District Kempenland gaat van start

  1. Kees Castelijns

    Vier teams is natuurlijk niet veel.
    Maar geeft wel de kans om het een jaar uit te proberen,en waar nodig wat aan te passen.
    En naar mijn mening gaan er steeds meer liever overdag biljarten.

Gesloten voor reacties.