Voorbereidingen seizoen 2020-2021

      2 Reacties op Voorbereidingen seizoen 2020-2021

In verband met de Corona-perikelen kan het Teamleiders- en Secretarissenoverleg niet doorgaan. Daarom hebben deze week alle verenigingssecretarissen een schrijven ontvangen van KNBB District Kempenland met hierin opgenomen de wijzigingen en wijzigingsvoorstellen voor het komende seizoen. Bij het document zijn bijlagen gevoegd met vragen te beantwoorden door de teamleider(s) en de secretaris. De communicatie en het indienen van de antwoordformulieren gaat via de verenigingssecretaris. 


Het document dat is verzonden naar de secretarissen kun je via onderstaande link openen.

2 gedachten over “Voorbereidingen seizoen 2020-2021

    1. Ad van Mol Auteur bericht

      Beste Henk, vragen betreffende de mail “voorbereidingen competitie” kun je stellen door te reageren op het betreffende mailbericht. Of gebruik te maken van de invulformulieren (bijlagen bij het bericht). We gebruiken hiervoor niet de website.

Gesloten voor reacties.