Hans van Roosmalen 2e op GF Bandstoten 2e klasse.

      Reacties uitgeschakeld voor Hans van Roosmalen 2e op GF Bandstoten 2e klasse.

Van 6 t/m 8 maart is in Tegelen, bij café van Tienen, de Gewestelijke Finale Bandastoten klein 2e klasse gespeeld. Ons district werd hierbij vertegenwoordigt door Hans van Roosmalen (Combi ’95) en Toon van Boxem (‘t Caves). Vanaf dag 1 heeft Hans meegespeeld voor de eerste plaats, doch Frans van Buel (de Keizer) bleek in de eindsprint de sterkere. Hans verloor op zaterdag zijn eerste partij, waardoor Frans de eerste plaats overnam. Zondag in de laatste partij tegen Frans moest Hans met een groot verschil in caramboles winnen om kampioen te worden, maar Frans wist het gat dat in de eerste beurten was geslagen te dichten en zo zijn eerste plaats veilig te stellen. Toon van Boxem kende een minder weekend en bezette de 7e plaats met 4 partijpunten.

Heren van harte gefeliciteerd met het behaalde succes.
Voor de volledige uitslag van dit kampioenschap klik hier