Bart Konings en Kees Castelijns 2e en 3e op Gewestelijke finale, Libre klein Hoofdklasse.

      Reacties uitgeschakeld voor Bart Konings en Kees Castelijns 2e en 3e op Gewestelijke finale, Libre klein Hoofdklasse.

Van 28 februari t/m 1 maart is in Eijsden bij B.C. Maarland de Gewestelijke finale Libre klein hoofdklasse gespeeld. 4 spelers uit ons district waren bij deze finale ingedeeld. Bart Konings, en Kees Castelijns van Dubac, Joep Caers van La Carambole 2012 en Kees Wijnen van ‘t Caves. Vanaf dag 1 was Emile Korver (Bonanza) de man die aan kop ging. Hij won de eerste 5 partijen en verloor zijn 6e partij van Bart Konings. Ook Bart, Kees en Peter Custers (‘t Heukske) deden er alles aan om plaats een te bemachtigen. Dat resulteerde in de volgende uitslag: Kampioen Emile Korver, 2e Bart Konings, 3e Kees Castelijns, 4e Peter Custers. Joep Caers en Kees Wijnen eindigde respectievelijk op plaats 7 en 8.
Heren van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat. 

Voor de volledige uitslag klik hier