Chantal Arntz kampioen Gewestelijke finale Libre klein Dames Open klasse

      Reacties uitgeschakeld voor Chantal Arntz kampioen Gewestelijke finale Libre klein Dames Open klasse

In Hulsel bij Café ‘t Drieske is door vereniging de Keu, de gewestelijke finale, Libre klein Dames Open klasse georganiseerd. Van 17 t/m 19 januari hebben de dames gestreden voor de eerste plaats. Na spannende wedstrijden is Chantal Arntz met 12 punten en 97.6% caramboles 1e geworden, gevolgd door Gonny Roulaux met 12 punten en 96.6% caramboles, Chantal heeft een HS van 15 en Gonny van 12 behaald. De dames waren dus echt aan elkaar gewaagd. Dianne van Hout, Trees van der Heijden, Marlies Vanderlinden en Jeanne Vleugels eindigede elk met 6 punten, Joke Jacobs en Lizet Geenen behaalde ieder 4 punten.
Dat de dames een gezellig weekend hebben gehad is te zien op onderstaande foto.
Voor de volledige uitslag klik hier

 

Staand v.l.n.r. Chantal Arntz,Marlies Vanderlinden, Jeanne Vleugels, Trees vd.Heijden, zittend/liggend v.l.n.r.,Gonny Roulaux, Dianne v.Hout, Lizet Geenen, Joke Jacobs.