Bennie Smits Kampioen Gewest Zuid Nederland Driebanden klein hoofdklasse

      Reacties uitgeschakeld voor Bennie Smits Kampioen Gewest Zuid Nederland Driebanden klein hoofdklasse

Het eerste weekend van januari zijn de eerste kampioenschappen gespeeld. Bij HAS in Zalencentrum de Graver te Valkenswaard hebben de beste 8 spelers van Gewest Zuid Nederland afd. 2 gestreden om de titel. Lange tijd gingen Bennie Smits (DAB) en Christian Steenbakkers (Karper ’83) aan kop. Bennie had de langste adem en won 6 van de 87 partijen terwijl Christian op zondag zijn eerste partij gelijk speelde en daarna verloor van Bennie die in de finale partij met een serie van 9 begon.

Wij wensen Bennie veel succes tijdens het NK dat gehouden wordt van 7 t/m 9 februari in Biljartcentrum De Viaanse Molen, Havinghastraat 13 te Alkmaar. 
De organisatie is in handen van D V Lang Rond.

Voor de volledige uitslag klik hier