Bennie Smits Kampioen Gewest Zuid Nederland Driebanden klein hoofdklasse

Het eerste weekend van januari zijn de eerste kampioenschappen gespeeld. Bij HAS in Zalencentrum de Graver te Valkenswaard hebben de beste 8 spelers van Gewest Zuid Nederland afd. 2 gestreden om de titel. Lange tijd gingen Bennie Smits (DAB) en Christian Steenbakkers (Karper ’83) aan kop. Bennie had de langste adem en won 6 van de 87 partijen terwijl Christian op zondag zijn eerste partij gelijk speelde en daarna verloor van Bennie die in de finale partij met een serie van 9 begon.

Wij wensen Bennie veel succes tijdens het NK dat gehouden wordt van 7 t/m 9 februari in Biljartcentrum De Viaanse Molen, Havinghastraat 13 te Alkmaar. 
De organisatie is in handen van D V Lang Rond.

Voor de volledige uitslag klik hier

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *