Uitslag Districtsfinale Libre klein Dames Open klasse.

      Reacties uitgeschakeld voor Uitslag Districtsfinale Libre klein Dames Open klasse.

Van 13 t/m 15 december is bij bar ‘t Hangijzer in Bladel de districtsfinale Libre klein Dames Open klasse gespeeld. Onder leiding van de Hangijzers, met name Frans Veron, zijn de wedstrijden goed verlopen. Goede partijen zijn afgewisseld met mindere partijen, maar uiteindelijk is na 7 partijen de winnaar bekend. Joke Jacobs (La Carambole 2012) mag zich kampioen van district Kempenland noemen met 12 punten (96,7% car), gevolgd door Trees van de Heijden (Steeds Beter/de Gouden Leeuw) met 8 punten (93% car) en Dianne van Hout (de Hangijzers) met 8 punten (87,6% car)
Joke gaat ons district vertegenwoordigen op de Gewestelijke finale van 17 t/m 19 januari 2020 in Hulsel bij ‘t Drieske.

Joke hartelijk gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap en veel succes tijdens de Gewestelijke finale.

Voor de volledige uitslag klik hier

staand v.l.n.r. Trees van der Heijden-Riek Willems-Nellie Kampert-Dianne van Hout, Maria v. Hoof. Zittend v.l.n.r. Joke Jacobs-Corry Deenen-Maria Blom