Arbiterskorps uitgebreid met 3 nieuwe arbiters

      Geen reacties op Arbiterskorps uitgebreid met 3 nieuwe arbiters

Op zondag 24 november was het al vroeg dag voor de kandidaat arbiters. Om 9.00 uur zaten de 3 examenkandidaten bij ’t Caves te Wintelre gereed om de 40 theorie vragen te beantwoorden. Daarna was het strikt volgens het boekje arbitreren van enkele biljartpartijen. Bertie Kuijpers en Toon van Boxem vormden het voorspeelteam voor het driebanden. Piet Machielsen en Henk van Kollenburg speelden de partijtjes libre. Onder het toeziend oog van examinator Jack van de Ven deden de kandidaat arbiters, Ben Hermans, Vincent van der Loo en Ad van Mol hun uiterste best om  theorie en praktijk in elkaar te laten vloeien zodat de voorspeelpartijen keurig werden gearbitreerd. Aan het eind van het examen werd de ijver en inzet van Ben, Vincent en Ad beloond met het in ontvangst nemen van het felbegeerde certificaat: arbiter 1- ster. Arbiterscoördinator van District Kempenland, Maria Blom, was in haar nopjes met de uitbreiding het arbiterskorps. Dat de heren de cursus met goed gevolg hebben afgelegd is zeker te danken aan hun prima docent Johan Beaard. Alle medewerkers aan het verzorgen van de cursus namens District Kempenland hartelijk dank, en een dikke proficiat voor de nieuwe arbiters. Op de foto vlnr: Ben Hermans, Vincent van der Loo en Ad van Mol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *