Joep Vanwersch Nederlands Kampioen 4e klasse libre

      Reacties uitgeschakeld voor Joep Vanwersch Nederlands Kampioen 4e klasse libre

In  Biljartcentrum Om De Noord te Wormerveer is Joep Vanwersch van Biljartvereniging Poedelvrees uit Vessem Nederlands Kampioen geworden in de 4e klasse libre. Joep is een getalenteerde jonge biljarter in ons district Kempenland. Hij is nu een paar jaar bezig met het zich bekwamen in de edele biljartsport. Het les nemen werpt nu al zijn vruchten af. Een mooie technische afstoot is de basis voor de ontwikkelingen van zijn biljartkwaliteiten. Vanaf de eerste ronde deed Joep mee om de ere plaatsen. Alle partijen werden omgezet in een overwinning. Na zijn winstpartijen tegen de latere nummers 2 en 3 mocht hij in de laatste partij zelfs een steekje laten vallen. Met 12 punten uit 6 partijen was de buit al binnen. Wij wensen Joep een hele dikke proficiat met zijn Nederlands Kampioenschap. Voor de complete uitslag en het wedstrijdverloop kijk op deze site onder PK- Programma/uitslagen.