Uitslag districtsfinale Driebanden-klein eerste klasse.

      Reacties uitgeschakeld voor Uitslag districtsfinale Driebanden-klein eerste klasse.

Van 8 t/m 10 november is bij HAS, locatie de Graver in Valkenswaard de finale driebanden-klein eerste klasse gespeeld. Na een spannende strijd over 3 dagen, waarbij op zondagmorgen, na 5 ronden, nog 7 kanshebbers waren voor de titel is Raymond Caers. van Biljartvereniging La Carambole 2012 kampioen van ons district geworden, met 9 punten. Hij gaat samen met Jean Paul Pennings van Karper ’83 naar de Gewestelijke finale in Kerkrade bij Hotel Wilhelmina, organisatie is in handen van BV Wilhelmina. De wedstrijden worden gespeeld van 6 t/m 8 december 2019.

Wij wensen beide heren succes en een gezellig en sportief weekend.

voor de volledige uitslag klik hier