Uitslag Districtsfinale Libre-klein derde klasse.


Van 1 t/m 3 november is in Café de Karper de districtsfinale libre-klein derde klasse gespeeld. De organisatie van deze wedstrijd was in de vertrouwde handen van Karper ’83. Vanaf dag een, staat Jan Ras (BV Bellevue) op de eerste plaats. Na de vijfde ronde is de plaatsing gewijzigd, Marc van de Brink (Dubac) staat 1e en Jan Ras 2e. beide heren hebben 8 punten gevolgd door Bertus Broer (Ambiani) en Dianne van Hout (de Hangijzers), beide hebben 6 punten. In de laatste ronde worden de plaatsen beslist. Jan speelt tegen Marc een prachtige partij en klaart de klus in 12 beurten. Daarmee is voor Marc duidelijk dat hij met de 2e plaats genoegen moet nemen. ook voor de derde en vierde plaats is het nog spannend. Wint Angelo Damen (BV Geldrop) van Bertus dan is Dianne derde. Bertus wint de  laatste partij en daarmee is de eindstand een feit. Jan wint met 12 punten en Marc volgt met 10 punten op de 2e plaats. Verder heeft Jan Ras de kortste partij 12 beurten, , Marc en Angelo elk de hoogste serie van 15 caramboles.

Wij wensen Jan en Marc veel succes tijdens de Gewestelijke finale die wordt gehouden bij ‘t Caves te Wintelre van 22 t/m 24 november 2019. 

Voor de volledige uitslag klik hier.

v.l.n.r. Jan Ras, Marc vd Brink, Dianne v.Hout, Hans Smetsers, Jan Baselmans, Trees vd Heijden, Bertus Broers, Angelo Damen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *