Joep van Wersch Kampioen Libre -klein vierde klasse, Gewest Zuid Nederland 2

In Eijsden bij Café Sjmièd is van 1 t/m 3 november de Gewestelijke finale Libre klein vierde klasse gespeeld. De organisatie was in handen van BC Maarland. Joep van Wersch (Poedelvrees) is hier kampioen geworden in de laatste wedstrijd tegen Patrick van de Pas. Joep heeft 10 punten behaald en  94.4% van te maken caramboles, een moyenne van 1.78 en hij gaat verder naar het NK met een vervolgmoyenne van 1.56. Noud van de Ven (‘t Vrijthof Libre) is vijfde geworden met 6 punten.

Beide heren van harte gefeliciteerd met de behaalde plaatsen.

Joep heel veel succes tijdens het NK, dat wordt gehouden van 22 t/m 24 november 2019 in Wormerveer bij WBV Momento mon.

Voor de volledige uitslag van dit toernooi klik hier 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *