Willard Bogers Districtskampioen Driebanden-klein tweede klasse

      Reacties uitgeschakeld voor Willard Bogers Districtskampioen Driebanden-klein tweede klasse

Van 10 t/m 13 oktober is in Geldrop bij Café de Mixx, onder leiding van BV DAB de districtsfinale Driebanden-klein tweede klasse gespeeld. Op zondag waren er nog drie kandidaten voor de titel. Tinus van Zantvoort (van Horne Brandstoffen) had de beste papieren, hij stond op de 1e plaats met 11 punten, gevolgd door Peter van Ginkel (Nooit Volleerd) en Willard Bogers (La Carambole 2012). In de laatste partij won Willard Bogers van Tinus van Zantvoort, en Leo Kelders (Ambiani) van Peter van Ginkel. Daarmee werd Willard kampioen van district Kempenland met 12 punten. Willard gaat samen met Tinus, van 8 t/m 10 november naar Eijsden bij Krijt op Tijd ’50, voor het spelen van de Gewestelijke finale.

Wij wensen beide spelers veel succes.

v.l.n.r. Tinus van Zantvoort (2e), Willard Bogers (Kampioen), Peter van Ginkel (3e) foto: de biljartballen

Voor de volledige uitslag klik hier.