Joep van Wersch Kampioen Libre klein vierde klasse

      Reacties uitgeschakeld voor Joep van Wersch Kampioen Libre klein vierde klasse

Op 3 oktober 2019 begon de finale Libre klein vierde klasse bij de Kraanvogel in Eersel. Na de eerste dag stonden Maria Timmermans en Maria Blom op plaats 1 en 2 zij hadden 2 partijen gewonnen. Boris Hubers, Noud van de Ven, Sandra Rommers en Joep van Wersch hadden 2 punten, Ronald Braber en Maria van Hoof waren puntloos. Op zaterdag 5 oktober gingen de wedstrijden verder, Maria Timmermans won 2 partijen en kwam op 8 punten, Joep wint 3 partijen en komt ook op 8 punten, Boris Hubers wint 2 partijen en komt op 6 punten, Ronald Braber wint 2 partijen komt op 4 punten, Sandra Rommers wint 2 partijen en heeft ook 4 punten. Maria Blom wint geen enkele partij op zaterdag en blijft op 4 punten staan. Maria van Hoof wint haar eerste partij en komt op 2 punten. Zondag 6 oktober Joep blijft goed spelen en wint ook zondag 2 partijen, Noud van de Ven en Ronald Braber winnen ook beide partijen Sandra Rommers en Maria Blom winnen op zondag nog 1 partij. Daarmee kwam Joep van Wersch met 12 punten als winnaar uit de strijd en werd hij door Rinus Vorstenbosch als kampioen gehuldigd. Noud van de Ven werd tweede en Ronald Braber derde in deze klasse. Op de foto de trotse kampioen: Joep van Wersch van biljartvereniging Poedelvrees (foto Sjannie Vorstenbosch).

Wij wensen Joep en Noud veel succes op het gewest dat wordt gehouden van 1 t/m 3 november 2019 bij BC Maarland te Eijsden.

Voor de volledige uitlag klik hier