Nog steeds op zoek!

      Geen reacties op Nog steeds op zoek!

Beste mensen,

Het is eigenlijk toch te gek: een goed functionerend district van de KNBB met meer dan 500 leden kan het bestuur onvoldoende bezet krijgen. Jullie weten het al enkele maanden, wij zijn echt op zoek naar een secretaris, die mij in de komende jaren kan en wil gaan vervangen. Het bestuur van Kempenland is er voor jullie en probeert op een enthousiaste manier leiding te geven aan de organisatie van ons district. Maar daarvoor moeten we wel compleet zijn, zodat we alle facetten van deze organisatie goed kunnen regelen. Wij zoeken dus een man of vrouw, die nu al een tijdje met de gedachte rondloopt: “misschien is dat toch wel iets voor mij” maar nog niet heeft gereageerd”. Dus kom op, jij mag het zelf zijn, die contact opneemt, maar benader ook de leden van jouw vereniging, waarvan jij denkt of weet, dat die misschien wel een geschikte kandidaat zou kunnen en willen zijn. Kom op: Om een lang verhaal kort te houden, meld je bij mij, dan komen we in gesprek over deze leuke taak.

met vriendelijk groet, Hans Smetsers, secretaris a.i.  Tel. 06-36085936

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *