Hans-Jurgen Gutensohn kampioen 3-banden 3e klasse

      Reacties uitgeschakeld voor Hans-Jurgen Gutensohn kampioen 3-banden 3e klasse

In het weekend van 20, 21 en 22 september werd bij ‘t Drieske te Hulsel de districtsfinale 3 banden 3e klasse gespeeld. De organisatie was in handen van biljartvereniging de Keu. Mogelijk was het prachtige nazomerweer er mede debet aan dat weinig toeschouwers dit kampioenschap bezochten. Voor de spelers was het een erg taai en langdurig weekend. De partijen liepen vaak teneinde tegen het maximaal aantal beurten, ingesteld op 60. Vanaf het begin tot het einde van het kampioenschap waren het dezelfde spelers die voor de ere- plaatsen in aanmerking kwamen. Hans-Jurgen Gutensohn en Harrie Tegenbosch bleven het langst hiervoor in de strijd. Henk Grotenhuis en Lia Addicks moesten al eerder afhaken. Joke Jacobs, Harrie van Wanrooy en Pieter Wijn hadden een slechte start en konden dat ik het verloop van het kampioenschap niet meer goedmaken. André Bressers (hoogste gemiddelde en hoogste serie) was de beste 3-bandspeler van het gezelschap, maar moest genoegen nemen met de 3e plaats. Op de 2e plek eindigde Harrie Tegenbosch. Districtskampioen werd uiteindelijk Hans-Jurgen Gutensohn van biljartvereniging Bellevue uit Budel.

Voor de gehele uitslag klik hier