JUMBO WORLD Cup Driebanden 2019 Veghel

      Geen reacties op JUMBO WORLD Cup Driebanden 2019 Veghel

Van zondag 20 oktober t/m zaterdag 26 oktober a.s. wordt in de Koekbouw (oude CHV gebouw) aan de Noordkade in Veghel de JUMBO KNBB World Cup driebanden 2019 gespeeld. Van zondag 20 oktober t/m woensdag 23 oktober wordt er gespeeld van de pre-pre-pre kwalificatie tot aan de kwalificaties. Vanaf donderdag 24 oktober stromen zowat alle wereldtoppers in, als het hoofdtoernooi zal starten. Uit deze regio nemen oud Bladelnaar Barry van Beers en Harrie van de Ven uit Bergeijk deel. De finale wordt gespeeld op zaterdag 26 oktober. Zoals altijd worden alle wedstrijden uitgezonden via Kozoom, het biljartkanaal dat alle grote biljartwedstrijden via het internet uitzendt. Tevens zal Ziggo Sport de laatste drie dagen voor LIVE uitzendingen op tv zorg dragen.
U kunt er natuurlijk ook LIVE bij zijn. Kaarten zijn al online te bestellen via de website 3cworldcup.com

                                                     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *