Competitie 2019-2020 op BiljartProf

      Reacties uitgeschakeld voor Competitie 2019-2020 op BiljartProf

De competitie-indeling en de speelroosters zijn gereed en deze zijn te vinden op BiljartProf. Als men op BiljartProf de competitie wil inzien gaat men als volgt te werk: Na het openen van het programma klikt men op ‘seizoenen’ en kiest men “2019-2020”. Daarna klikt men op de knop ‘Gewesten’ en kiest men “14 Zuid Nederland”. Daarna klikt men op de knop ‘Districten’ en kiest men “154 2 Kempenland”. Daarna klikt men op de knop ‘Competities’. Als men via een, door de secretaris van de vereniging, verkregen inlogcode in BiljartProf inlogt, komt men vanzelf in het juiste seizoen en district. Men kan dan rechtstreeks naar ‘Competities’. Men dient deze instructie te volgen omdat meer districten het programma BiljartProf gebruiken.