Damesteam District Kempenland net naast het podium

      Reacties uitgeschakeld voor Damesteam District Kempenland net naast het podium

Op vrijdag 28 juni werd in Nieuwegein, bij de wedstrijden om de landfinales, onder andere gespeeld in de klasse Dames Beker. Voor de strijd om het Nederlands Kampioenschap had ook het team van District Kempenland zich weten te plaatsen. Het team bestond uit Trees van der Heijden, Dianne van Hout en Corry Deenen. In de poulewedstrijden weerde het team zich kranig tegen Biljartvereniging West-Peter, Jacobswoude en Ladies Adventure. Even leek het erop dat de Kempische dames de winnaars waren van deze poule. Echter toen alle uitslagen waren ingevuld bleek dat er 3 teams waren met 4 wedstrijdpunten en dat Kempenland net 1 partijpunt tekort kwam om 1e te worden in de poule. Door de 2e plaats in de poule mochten Trees, Dianne en Corry strijden om de 3e en 4e plaats tegen Delta Zuidwest. De zenuwen ten gevolge van de oplopende spanning speelden de Kempische dames in de strijd om het brons dusdanig parten dat men met de 4e plaats genoegen moest nemen. Al met al een hele knappe prestatie van Team District Kempenland in het tot biljartpaleis omgetoverde sportcomplex Merwestein in Nieuwegein. Een dikke proficiat voor Trees, Dianne en Corry.