NK Libre klein Dames (interval)

      Geen reacties op NK Libre klein Dames (interval)

Van 31 mei t/m 2 juni heeft Lia Addicks van La Carambole ’54 deelgenomen aan het NK.
Dit is gehouden bij Biljartcentrum Overkamp in Eibergen. 
Onderstaand een klein bericht van Lia en de foto van de eerste 3 plaatsen.

Het is Lia net niet gelukt om eerste te worden op het NK.
Het hele weekend heeft ze bovenaan gestaan. De eerste vier wedstrijden won ze terwijl alle tegenstandsters steken lieten vallen. De vijfde partij werd jammerlijk verloren op een carambole, maar ze stond nog steeds aan kop omdat Lisan van Os ook een wedstrijd had verloren en een lager percentage caramboles had.
De rest had al meer punten verloren. De zesde wedstrijd voelde daarom al als een finale. Deze won Lia en Lisan won de hare ook. Het kwam aan op de laatste wedstrijd tussen Lisan en Lia. Lisan won deze glansrijk. Zij is de terechte kampioen. Een tweede plaats is ook mooi, maar Lia was wel heel dichtbij.

Tekst Lia Addicks.

Voor de volledige uitslag klik hier.

 

v.l.n.r. Claudia van den Berge, Lisan van Os, Lia Addicks.

foto Lia Addicks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *